Werkplek in de cloud teksten prijs modules

1Hoeveel werkplekken in de cloud wilt u aansluiten?

De maandelijkse abonnementskosten van een itzz cloud werkplek oplossing zijn afhankelijk van het aantal gebruikers dat u wenst aan te sluiten. Hieronder kunt u het door u gewenste aantal gebruikers aangeven.

  • 25 GB Opslag per user
  • Antivirus
  • Dagelijkse back-up
  • Systeem beheer
  • Beveiligde toegang
  • Remote support
Data kopieren naar de Cloud
2wilt u gebruik maken van MS office in uw werkplek?

Bij itzz kunt u 2 varianten van MS Office 2013 gebruiken. Indien u MS Office wenst te huren zijn maandelijkse abonnementskosten van uw itzz cloud werkplek mede afhankelijk van het type en aantal MS office licenties dat je neemt.

Selecteer uw voorkeur
3Extra opslag bij uw werkplek in de cloud?

Bij een werkplek in de cloud zoals u boven heeft geslecteerd is reeds 25GB data opslag per gebruiker in begrepen. Indien u boven op deze .. GB nog extra opslag capaciteit wenst af te nemen zijn de maandelijkse abonnementskosten van uw itzz cloud werkplek oplossing mede afhankelijk van het het totaal extra GB dat u wenst af te nemen.

4Windows 7 interface

Het bureaublad van de standaard werkplek in de cloud van itzz maakt gebruik van de windows 8 interface. Mocht u nog gebruik willen maken de windows 7 interface als bureau blad is dit eveneens mogelijk. Hiervoor rekenen wij slechts een eenmalige setup fee en GEEN extra abonnementskosten

5Welke email pakket wenst u te gebruiken?

Hosted Exchange is een zakelijke e-maildienst van Microsoft. Met Hosted Exchange kunt u zeer eenvoudig mailboxen laten beheren met uw eigen domeinnaam. U neemt mailboxen af per maand per gebruiker voor een vaste prijs, tevens is het ook mogelijk om de opslag per account te vergroten. Het voordeel van Hosted Exchange is dat u uw e-mail, agenda en contacten gemakkelijk met collegas of vrienden deelt. De maandelijkse abonnementskosten van een itzz cloud werkplek oplossing zijn mede afhankelijk van het aantal en type hosted exchange e-mailboxen die je wenst af te nemen. Hieronder kunt u het door u gewenste type, aantal en omvang van de hosted exchange e-mailboxen aangeven.

Wilt u dat wij uw e-mailboxen naar de Cloud migreren?

Scan2Cloud

6Scan to cloud oplossing

Indien u gewend bent uw documenten te scannen naar een map op uw lokale server bieden wij u binnen de werkplek in de cloud onze scan to cloud oplosisng voor. De maandelijske abonnementkosten zijn mede afhankelijk het aantal mappen naar waar u wenst toe te scannen. Hieronder kunt u het door u gewenste aantal scan to cloud mappen aangeven.

Overige branche oplossingen

7overige branche oplossingen

Wilt u in uw werkplek in de cloud gebruik maken van een van de volgende bedrijfsspecifieke software pakketten? Voor onderstaande bedragen per maand voor hosting van deze software pakketten gaan wij ervan uit dat de licenties voor het softwarepakket en eventueel MS SQL reeds door u zijn aangeschaft. Mocht u nog geen licentie(s) hebben aangeschaft maar wel gebruik willen maken van een van deze softwarepakketten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Bestaande licenties onderbrengen bij Itzz?
Nieuwe licentie onderbrengen bij Itzz
Nog een licentie toevoegen

Persoonsgegevens

8 Hoe kunnen wij u bereiken?

Bedankt dat u een offerte bij ons aan wenst te vragen. Laat uw persoonsgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beschrijving # Prijs
Prijs per maand  
Beschrijving # Prijs
Eenmalige kosten  

Er zijn validatie fouten opgetreden. Controlleer de velden van het formulier en probeer het nogmaals