Uw oude printer is nog geld waard

Upgraden naar een nieuwe energiezuinige HP DesignJet, LaserJet printer, multifunctionele printer of scanner kan de productiviteit van uw organisatie doen toenemen, kosten verlagen en uw impact op het milieu verminderen, terwijl u geld bespaart met een korting op uw nieuwe aankoop.

Het proces is eenvoudig:

Kkoop een van de in aanmerking komende HP producten bij itzz, voer de HP registratiestappen uit en HP recycled gratis uw oude printer of scanner. Vervolgens ontvangt u van HP een aanzienlijke inruilkorting. Het maakt niet uit wat voor merk soort of model uw oude printer of scanner is – zolang deze maar ouder is dan zes maanden en volledig functioneert.

HP’s Trade-In and Save programma voorkomt tevens de handelingen en kosten die gepaard gaan met de afvoer van oude technologie. Teruggestuurde apparatuur wordt direct gerecycled in plaats van opgeslagen of weggegooid. HP recycled al sinds 1987 computer- en printer hardware. Moderne processen zorgen ervoor dat elk onderdeel van uw printer of scanner wordt hergebruikt of gerecycled zodat grondstoffen worden bespaard.

Hoe gaat het in zijn werk?

RUIL UW OUDE PRODUCT(EN) IN, IN SLECHTS 3 EENVOUDIGE STAPPEN IN:

  1. Klik op de onderstaande link en kies uw nieuwe product(en). Selecteer vervolgens het product dat (of de producten die) u wilt terugsturen. U ontvangt een offerte voor de waarde van het product (of producten) dat wordt teruggestuurd. Bewaar uw offerte doe uw aankoop of ga door naar stap 2, indien u reeds een aankoop heeft gedaan.
  2. Vul de details van het gekochte product en de gevraagde informatie in. Upload een kopie van de factuur, accepteer de algemene voorwaarden en accepteer de offerte. U ontvangt dan een ordernummer en een e-mail met een bevestiging van de volgende stappen.
  3. Verpak ten slotte de oude printer/scanner zodat deze in overeenstemming met onze instructies kan worden opgehaald of verzonden. Na ontvangst van het teruggestuurde product maakt HP de aangeboden trade-in inruilwaarde over op uw bankrekening.

Deel uw ervaring: