Beheerde firewall

U bent zich er mogelijk niet altijd van bewust maar Hackers liggen voortdurend op de loer om in te breken op uw ICT omgeving. Een veilig netwerk dat beveiligd is tegen ongeautoriseerde toegang en misbruik door derden is niet zo vanzelfsprekend vandaag de dag. Niet voor niets is per 1 januari 2016 de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht geworden.

De firewall is dus een belangrijke muur tussen uw vertrouwelijke gegevens en het publieke domein van de internetwereld. Met de beheerde firewall van itzz waarborgt u de beveiliging van uw ICT middelen en daarmee uw specifieke vakkennis en ervaring die zo belangrijk is voor uw bedrijfsvoering?

Beheerde Firewall van itzz

Het gebruik van de dienst Beheerde Firewall is een van de pijlers van ons motto Zorgeloos Zakendoen, en biedt u de volgende voordelen:

  • Uw firewall wordt continue gemonitord en beheerd door onze IT specialisten. U hoeft er zelf niet meer naar om te kijken;
  • Uw ICT infrastructuur wordt bewaakt;
  • U betaalt een vast bedrag per maand waarin de aanschaf van de firewall, het beheer en updates en upgrades zijn inbegrepen;
  • U kunt terugvallen op een servicedesk voor al uw vragen;
  • Beheer vindt plaats van afstand en is proactief.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?