Over Ons

Banner beheer

Kernwaardes

itzz is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT beleid bij kleinere en middelgrote ondernemingen (MKB). Onze kernwaardes zijn objectiviteit en onafhankelijkheid. Met die waardes als basis hebben wij de afgelopen jaren een tevreden klantengroep opgebouwd. Systeembeheer en ICT-toepassingen kennen voor onze experts weinig geheimen.

ICT niet ingewikkelder maken

ICT is volgens ons een middel en geen doel. Door complexiteit te vereenvoudigen bereiken wij voor u een transparante en inzichtelijke ICT omgeving die goedkoper en efficiënter is. Dat goedkoper en efficiënter maken van uw ICT-omgeving is dé succesfactor van onze organisatie. Wij maken ICT niet ingewikkelder dan het is.

Preventief beheer

Wij staan graag voor u klaar als u snel geholpen wilt worden. Wij zijn óók specialist in het voorkomen van knelpunten. Preventief systeembeheer staat bij ons hoog op de agenda. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wij krijgen vrijwel alle nieuwe contacten op aanraden van onze opdrachtgevers. Betere reclame kunnen wij ons niet wensen. Zij zijn immers als geen ander in staat om onze resultaten te toetsen in de praktijk. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op om te beoordelen of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wij zijn u graag van dienst. Op itzz kunt u rekenen. Zo simpel is dat.