Besparen op mobiele telefonie

Besparen op mobiele telefonie kosten?3cx softphone

Om te besparen op mobiele telefonie kosten kunnen wij u een aantal opties bieden:

  1. Een gratis softphone op de smartphone van de gebruiker installeren;
  2. Mobiele integratie dmv MobileConnect.

De softphone zoals vermeld in Optie 2 is gratis en beschikbaar voor Android en IOS. Met deze softphone veranderd uw mobiele toestel in een intern toestel op de telefooncentrale. Voor het gebruik van de 3CX softphone is wel een data verbinding nodig (3G, 4G of WiFi). De kwaliteit van deze verbinding is afhankelijk van de kwaliteit van de internet verbinding waar de gebruiker op dat moment is.

Om die reden hebben we tevens de mogelijkheid om de mobiele telefoon van uw medewerkers in de hosted IP pbx te integreren via een FMC (koppeling over GSM) genaamd Mobile Connect.

Met MobileConnect gaat u besparen op mobiele telefonie kosten en dit kan zelfs oplopen tot wel 50%  MobileConnect koppelt uw gehoste VoIP van itzz namelijk aan het ultramoderne mobiele communicatieplatform. Dankzij deze verbinding belt u op uw mobiel tegen de lage kosten van VoIP en komen alle faciliteiten waaraan u bij vaste telefonie gewend bent, ook op uw mobiele telefoon(s) beschikbaar.

Vaste faciliteiten ook mobiel beschikbaar

Naast besparen op mobiele telefonie kosten bieden beide opties (de 3CX softphone en MobileConnect) u tevens het gemak van al uw faciliteiten waar u ook gewend bent met uw IP telefooncentrale. Via de FMC koppeling maken wij al deze functies nu ook beschikbaar voor uw mobiele telefonie gebruikers. Zo kunnen uw medewerkers elkaar bijvoorbeeld voortaan ook mobiel bellen met behulp van verkorte kiesnummers. Het Nieuwe Werken in optima forma.

In combinatie met onze hosted IP telefonie dienst komt dit product optimaal tot zijn recht. Inkomende gesprekken worden aangeboden bij uw centrale. U beslist zelf wanneer deze worden doorgezet naar een mobiel toestel. Uitgaande mobiele gesprekken kunnen, in combinatie met onze oplossing, met behoud van afzendernummer via uw eigen centrale gestuurd worden.

Eén aanspreekpunt en één factuur

Bij itzz bent u verzekerd van één centraal aanspreekpunt voor al uw mobiele en vaste telefonie-activiteiten. U zult, net als veel van onze klanten, ervaren dat dit zeer overzichtelijk en tijdbesparend werkt. Met kennis van uw specifieke situatie helpen onze collega’s van de afdeling Support u snel en vakkundig bij eventuele vragen.

Besparen op mobiele telefonie was nog nooit zo eenvoudig. Vraag snel hoeveel u kunt besparen op mobiele telefonie

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?