Finix hypotheek software in de cloud

Met een bewezen constante groei is Finix erg populair bij de intermediair en wordt het door een aantal toonaangevende organisaties gezien als het beste Financieel Advies- & Hypothecair Planning pakket in Nederland. Door de veranderde marktomstandigheden is het moeilijk in te schatten of Euroface met meer dan 2.000 licenties marktleider is, maar Euroface is in elk geval toonaangevend in het ontwikkelen van financiële adviessoftware.

Samen met itzz brengt Euroface nu 2 varianten Finix in de cloud. Dezelfde functionaliteiten als u reeds gewend bent van Finix echter nu altijd en overal beschikbaar.

Wat is Finix mobile app?

Finix Mobile App bied alle features en gemakken van Finix gewoon beschikbaar op je Ipad of iPhone en alle Android-gebaseerde tablets en telefoons. U kunt prospect informatie eenvoudig vastleggen op uw telefoon, nieuwe lening aanvragen starten, check individuele lening status of bekijk uw huidige lening lijst, ongeacht uw locatie. (De schermen zijn speciaal geformatteerd voor optimale leesbaarheid en bruikbaarheid met uw smartphone).

De kosten voor de Finix mobile app bedragen slechts € 17,50 per maand per gebruiker. (exclusief kosten voor de licentie Finix Hypotheekplanner of Finix Advies planner)

Wat is Finix cloud server?

De naam cloud computing verwijst naar het internet. In schematische voorstellingen wordt het internet vaak gesymboliseerd door een wolk. Cloud computing is dus letterlijk het gebruiken van rekenkracht in de internet-wolk.

Servercapaciteit en Finix hypotheek software worden bij een Finix server in de cloud over het internet gebruikt. De fysieke plaats waar de servers die de diensten leveren staan maakt niet meer uit. itzz neemt uw zorgen uit handen door het beheer van de diensten voor u te verzorgen en u online veilig toegang te geven.

MS Office en andere bedrijfsspecifieke software

Op een Finix server in de cloud kunt u tevens Microsoft Office 2013 toevoegen aan uw online Finix ‘werkplek’. Maakt u nog gebruik van andere bedrijfsspecifieke software pakket die op een server bij u op kantoor staat? Geen probleem!!

Bij itzz kunnen we uw bestaande software pakket(ten) en data eveneens toevoegen aan uw Finix server in de cloud zodat uw medewerkers er overall bij kunnen en de voor hun belangrijke informatie kunnen raadplegen. Met een tablet, laptop of smartphone of gewoon op de desktop pc op kantoor, uw medewerkers kunnen overall aan de slag.

 

[WPCR_INSERT]