ISDN VoIP gateway

Veel ondernemers denken pas aan het besparen op hun telecommunicatiekosten, als zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. Echter ook als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunt u uw telecommunicatiekosten al verlagen met de ISDN VoIP gateway van itzz..

Geschikt voor alle telefooncentrales.

U heeft nu wellicht een analoge telefooncentrale. Of gebruikt u een ISDN telefooncentrale? Geen punt. Gecombineerd met itzzConnect is onze oplossing geschikt voor alle typen telefooncentrales. Als u een analoge of ISDN-telefooncentrale heeft, plaatsen wij de ISDN VoIP gateway om uw telefooncentrale aan te sluiten op het communicatieplatform van itzz.ISDN Voip gateway

Vice Versa ook mogelijk

Met een ISDN VoIP Gateway slaat u een brug tussen uw ISDN telefonie en IP telefooncentrale. Dankzij een ISDN VoIP gateway kunt u uw bestaande ISDN lijnen behouden en verbinden met uw modern 3CX software IP telefooncentrale.

Gefaseerd overstappen naar VoIP

Ook als u VoIP gefaseerd in uw bedrijf wilt doorvoeren, is itzzConnect zeer geschikt. Om te beginnen sluit u eerst uw huidige centrale met itzzConnect aan op ons VoIP-platform.

Als uw telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens over naar onze dienst hosted IP telefonie dienst. Daarmee kunt u altijd gebruikmaken van de nieuwste functies. Tegen een vast tarief per gebruiker. Ook als u een nieuwe vestiging opent is onze Hosted Ip telefonie oplossing ideaal. Voor uw nieuwe vestiging hoeft u namelijk niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale. Hiermee heeft u het beste van twee werelden.

Telefoonnummers

De bestaande telefoonnummers kunnen worden geporteerd (verhuisd) naar het itzz platform. Onze tarieven zijn eenmalig en worden bij de omzetting eenmalig in rekening gebracht.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?