Monitoring datacenter

Datacenters zijn door de jaren heen sterk veranderd. Een evolutie van de informatietechnologie heeft er voor gezorgd dat datacenters het kritische zenuwcentrum van het bedrijf van vandaag de dag is geworden. Datacenter-managers over de hele wereld zijn actief op zoek naar limieten met betrekking tot energie, koeling en ruimte. De efficiëntie van datacenters is uitgegroeid tot een belangrijk onderwerp van een wereldwijde discussie tussen eindgebruikers, beleidsmakers, leveranciers van technologie en facility architecten.

DCMS is de eerste open industriële DCIM-oplossing. Vanwege het grote aantal connectoren, DCMS kan communiceren met alle apparatuur / softwarepakketten ongeacht merk of protocol.

Samenwerking Perf-IT

itzz ondersteund Perf-IT al sinds enige tijd met technisch inhoudelijk advies. “Realign en itzz voegen 2 belangrijke ingrediënten toe aan hun diensten te weten: Flexibiliteit en specifieke kennis op het gebied van inrichten van server omgevingen met SQL databases en infrastructuur voor onze monitoring omgevingen. Deze combinatie gaf voor ons de doorslag om aan itzz te vragen een verregaande samenwerking op te zetten” aldus Rene de Theije, Technisch directeur van website Perf-IT.

Monitoring Datacenter Diensten

De DCIM oplossing van Perf-it is gebaseerd op 4 pilaren:monitoring datacenter

  • Gebouw beheer
  • Koeling beheer
  • Energie beheer
  • Infrastructuur beheer

Onze diensten voor de monitoring omgevingen van Perf-IT:

  • Advies en ontwerp netwerk infrastructuur tbv monitoring omgeving van datacenters;
  • Advies en ontwerp server infrastructuur tbv monitoring omgeving van datacenters;
  • Verzorgen 24/7 helpdesk tbv monitoring datacenters;

Itzz sluit naadloos aan bij Perf-IT. Op deze wijze bieden Perf-IT en itzz samen een volledige controle en het toezicht op de toepassing voor de monitoring en het beheer van de gehele datacenter infrastructuur.

    Direct bestellen?