Proactief server beheer op afstand

Met proactief server beheer op afstand bespaart u kosten en verlaagt u het aantal storingen.

Vast tarief

Iedere organisatie heeft een eigen idee als het gaat om de invulling van de externe ondersteuning bij het beheren van de server(s). Tradiotioneel werd gekozen voor periodieke ondersteuning op het eigen kantoor. Maar er zijn ook organisaties die er voor kiezen om alleen ondersteuning te vragen als er knelpunten zijn waar men zelf niet uitkomt. Steeds vaker worden wij ingezet voor het verzorgen van remote beheer. Bij itzz kunt u kiezen voor alle mogelijk combinaties hiervan en voor een vast tarief per maand.

24/7 bewaking van uw serversserver beheer

Dat betekent dat wij op afstand uw netwerk bewaken en onderhouden. Dat verlaagt het aantal storingen en daarmee ook de kosten aanzienlijk. Wij komen niet alleen in actie als er knelpunten optreden, maar besteden ook veel aandacht aan het voorkomen daarvan. De servers en het netwerk worden 24 uur 7 dagen per week op afstand bewaakt.

Forse reductie van storingen

Hierbij kan onder andere gedacht worden aan automatische back-up controle, dreigende overbelasting van harde schijven of geheugen, apparatuur die vervangen moet worden of een extra virtuele server. Wij nemen snel de gewenste en afgesproken maatregelen. De nadruk ligt dan op preventie in plaats van het oplossen van problemen als ze zich al voor hebben gedaan. Dit voorkomt veelal grotere knelpunten en levert een forse reductie op van het aantal storingen. De kosten voor het oplossen blijven daarmee veel lager en beheersbaar.

Proactief

Aankomende problemen of risico’s worden vooraf geconstateerd, zodat proactief actie ondernomen kan worden. Wel zo prettig en uw medewerkers kunnen ongestoord door werken.

Doel

Ons doel is om voor u tegen een realistische prijs het remote beheer van uw server(s) te regelen. U bespaart daarmee kosten en het aantal storingen vermindert aanzienlijk. Met een tevreden klant als eindresultaat.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over Proactief server beheer op afstand? Neem contact op met de specialisten van IT ZZ. Wij helpen u graag. Zonder dat het u de hoofdprijs kost.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?