Tijdelijk internet

Ga je verhuizen maar ziet het ernaar uit dat de internet verbinding nog even op zich laat wachten? of heb je een langdurige storing? Geen nood.  Met tijdelijk internet van itzz zijn jij en je collega’s weer heel snel online.

Geen vast contract

Begin dit jaar hebben we deze oplossing geïntroduceerd. Je kunt met onze oplossing via ca. 8 computers gelijktijdige gebruik maken van een breedband internetverbinding. Een dag, een week, een maand. Je bepaalt zelf hoe lang je onze tijdelijk Internet verbinding nodig hebt en zit niet gelijk vast aan een contract van 1 jaar of langer.

Controle van je tijdelijke internet via WAN Budget

Deze oplossing beschikt tevens over de functionaliteit WAN budget. Hiermee is het mogelijk  overzicht te behouden over de te besteden limiet, waardoor dure 3G of 4G rekeningen voor boete MB’s kunnen worden voorkomen.

Met de WAN Budget functionaliteit is het mogelijk een bepaalde limiet aan een WAN poort te stellen. Zodra deze limiet is bereikt kunnen daar een aantal acties aan worden gekoppeld. De desbetreffende WAN poort kan worden uitgezet of er kan een e-mail of sms worden verzonden naar de verantwoordelijke. Op deze manier  behoudt u het overzicht over de te besteden limiet en wordt u niet geconfronteerd met dure rekeningen voor buiten bundel MB’s.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?