Tijdelijk internet

Ga je verhuizen maar ziet het ernaar uit dat de internet verbinding nog even op zich laat wachten? of heb je een langdurige storing? Geen nood.  Met tijdelijk internet van itzz zijn jij en je collega’s weer heel snel online.

Geen vast contract

Begin dit jaar hebben we deze oplossing geïntroduceerd. Je kunt met onze oplossing via ca. 8 computers gelijktijdige gebruik maken van een breedband internetverbinding. Een dag, een week, een maand. Je bepaalt zelf hoe lang je onze tijdelijk Internet verbinding nodig hebt en zit niet gelijk vast aan een contract van 1 jaar of langer.

Controle van je tijdelijke internet via WAN Budget

Deze oplossing beschikt tevens over de functionaliteit WAN budget. Hiermee is het mogelijk  overzicht te behouden over de te besteden limiet, waardoor dure 3G of 4G rekeningen voor boete MB’s kunnen worden voorkomen.

Met de WAN Budget functionaliteit is het mogelijk een bepaalde limiet aan een WAN poort te stellen. Zodra deze limiet is bereikt kunnen daar een aantal acties aan worden gekoppeld. De desbetreffende WAN poort kan worden uitgezet of er kan een e-mail of sms worden verzonden naar de verantwoordelijke. Op deze manier  behoudt u het overzicht over de te besteden limiet en wordt u niet geconfronteerd met dure rekeningen voor buiten bundel MB’s.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ITZZ
Average rating:  
 1 reviews
by Joan Bassa on ITZZ
Voor ons is internet een must

Tijdens onze verhuizing naar ons nieuwe pand bleek dat de internet provider toch geen aansluitpunt beschikbaar had in ons nieuwe kantoor. Gezien onze bedrijfsactiviteiten, het ontwikkelen van software voor de kinderopvang in Nederland en België, is internet een must. Wij werken op de nieuwe manier en doen alles vanuit de cloud. Een internet aansluiting laat lang op zich wachten en die tijd zonder internet konden we ons absoluut niet veroorloven.
Wij zijn toen in contact gekomen met Niels Hamoen en Han Beukers van itzz. Zij begrepen direct ons probleem en uitdaging en hebben ons van allerlei goede adviezen voorzien. In overleg hebben we gekozen om met een draadloos 4G modem / router met en een databundel internet te faciliteren aan onze mensen.
We zagen er best tegenop of het een werkbare situatie zou worden. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Natuurlijk moeten we een beetje uitkijken met de ophalen en streamen van data, geluid en film maar we kunnen vrijwel zorgeloos werken. Als overbrugging dus een prima oplossing.
Mocht je in zo'n zelfde situatie zitten dan adviseer ik je van harte om Niels of Han te bellen.

Direct bestellen?