Video conferencing via het web

Video Conferencing via het web eenvoudig gemaakt

De video conferencing oplossing van itzz die eenvoudig in het gebruik is, 3CX Webmeeting, zal bedrijven in staat stellen om tijd en geld te besparen door het houden van virtuele vergaderingen met de voordelen van face-to-face communicatie.3cx webmeeting start

Web conferenties kunnen gemakkelijk worden gestart door een paar muisklikken in de 3CX Phone cliënt.

Web Conferencing zonder gedoe

3CX Webmeeting maakt gebruik van de revolutionaire WebRTC technologie van Google die het mogelijk maken om video conferencing via uw internet browser te hebben. Dat betekent dat de deelnemers in staat zijn om zich naadloos bij vergaderingen aan te sluiten zonder dat ze eerst extra software of plug-ins moeten downloaden. WebRTC zal beschikbaar zijn met 3CX Webmeeting in Q2 2014.

3CX Webmeeting geleverd als gehoste add-on voor 3CX Phone System

3CX Webmeeting wordt volledig geïntegreerd met 3CX Phone System en geleverd als een gehoste add-on. Hierdoor kunnen onze 3CX klanten (vanaf versie 12.5 met 3CX webmeeting) gemakkelijk genieten van de web video conferencing functie zonder het installeren van extra server hardware of extra bandbreedte. Terwijl u de vergadering lokaal plant, configureerd en uitvoerd, wordt de eigenlijke vergadering gestreamd via onze datacenters waardoor u geen extra bandbreedte nodig heeft.

Eenvoudige Setup met 3CX Phone Client

Het houden van webinars of video conferenties kan een stressvolle ervaring zijn, vooral wanneer de gebruiker geconfronteerd met technische problemen. Met 3CX web conferencing kunnen alle 3CX Phone gebruikers een videoconferentie starten in een paar eenvoudige stappen:

  • Schakel over naar het tabblad web conferencing
  • Plan een vergadering door deelnemers toe te voegen
  • Klik op ‘Start Meeting’

Met de eenvoudig te gebruiken 3CX Webmeeting is de barrière voor het maken van video-conferenties verdwenen en kunt u beginnen met het stimuleren thuis en flexwerken waardoor u reiskosten en tijd bespaart.

[WPCR_INSERT]