Netwerkbeheer Barendrecht

Uw specialist op het gebied van Netwerkbeheer voor het MKB in de regio Rijnmond en omstreken. Wij zijn oa actief in de regio Rijnmond (Barendrecht, Dordrecht, Gouda, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Pijnacker, Spijkenisse, Vlaardingen, Zwijndrecht, etc.).

U profiteert van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan bij ondernemingen als Exact Software en Getronics PinkRoccade. Door onze regionale opzet zijn we altijd in de buurt. Ad hoc of op afspraakop afstand of op locatie.

Bel ons op telefoonummer:     0186-760040

Geïnteresseerd?
Kijk onder Netwerkbeheer wat we allemaal voor uw onderneming kunnen betekenen. Dit varieert van het oplossen van performance problemen, het verhelpen van computerstoringen, tot aan het compleet (her)inrichten en onderhouden van uw ICT omgeving.

Systeembeheer Rijmond werkt volgens duidelijke afspraken en met vastgelegde leveringsvoorwaarden. Ook onze tarieven zijn concurrerend. U kiest zelf welk tarief het beste bij uw situatie past. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. De eerste afspraak is gratis.

Bel ons op telefoonummer:     0186-760040