Netwerkbeheer Den Haag

Uw specialist op het gebied van Netwerkbeheer voor het MKB in de regio Rijnmond en omstreken. Wij zijn oa actief in de regio Randstad (Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Rotterdam, Utrecht, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Pijnacker, Spijkenisse, Vlaardingen, Zwijndrecht, etc.).

U profiteert van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan bij ondernemingen als Exact Software. Door onze regionale opzet zijn we altijd in de buurt. Ad hoc of op afspraakop afstand of op locatie.

Bel ons op telefoonnummer:     070-5001550

Geïnteresseerd?

Kijk onder Netwerkbeheer wat we allemaal voor uw onderneming kunnen betekenen. Dit varieert van het oplossen van performance problemen, het verhelpen van computerstoringen, tot aan het compleet (her)inrichten en onderhouden van uw ICT omgeving.

Snel een professionele en betaalbare werkplek?

Bent u een startende ondernemer of een kleine zelfstandige en u wilt snel aan de slag. U zoekt een betaalbare maar professionele oplossing voor uw ICT werkplek? ITZZ heeft dan precies de oplossing die u daarbij kan helpen.

Voor de diverse branches hebben wij diverse werkplek oplossingen samengesteld:

  • voor de financiele branche (incl. Exact applicatie)
  • voor de scheepvaart branche (incl. sea crew applicatie)
  • voor de bouw branche (incl. Kraan applicatie)

ITZZ werkt volgens duidelijke afspraken en met vastgelegde leveringsvoorwaarden. Ook onze vaste tarieven zijn concurrerend. U kiest zelf welk tarief het beste bij uw situatie past. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. De eerste afspraak is gratis.

Bel ons op telefoonnummer:     070-5001550