1 jaar lang gratis web conferencing met 3CX versie 12.5

LONDEN UK 17 februari 2015 – 3CX, kondigt de integratie van clientloze web conferencing in zijn PBX aan. Hiermee wordt het organiseren en bijwonen van web conferenties nu net zo eenvoudig als het hebben van een telefoongesprek. Gebruikers van de onlangs vrijgegeven versie 12.5 van 3CX kunnen 3CX WebMeeting nu gratis gebruiken, voor 10 deelnemers. Als gevolg van de integratie van het agentloze WebRTC de technologie van Google, kunt u zich moeiteloos aansluiten bij een webvergaderingen door het klikken op een link, waardoor er geen noodzaak meer is voor extra downloads en/of plugins.

Nick Galea, CEO van 3CX zei:

“De naadloze integratie van web conferencing in de PBX tilt unified communications naar een geheel nieuw niveau, waardoor het voor elke PBX-gebruikers mogelijk wordt om snel en eenvoudig video-conferenties te organiseren. WebRTC maakt het gemakkelijk voor de deelnemers om mee te doen – zonder plugins. Dit is hoe Unified communicatie bedoeld is, en 3CX biedt dit aan vanaf vandaag ”

Over 3CX WebMeeting

3CX WebMeeting is een innovatieve video-conferencing-platform dat gebruik maakt van WebRTC Technology voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, zonder de noodzaak van extra plugins of software. Gelicentieerd op basis van het aantal deelnemers, in plaats van per gebruiker.

  • Geen software, geen plugins, geen gedoe – WebRTC gebaseerd;
  • Eén, lage jaarlijkse betaling voor een onbeperkt aantal gebruikers – toegang voor alle medewerkers;
  • Verkrijgbaar als op-locatie of gehost;
  • vergunning tot 10, 25, 50 of 100 gelijktijdige deelnemers
  • Set-up vergaderingen via het web of via 3CXPhone;
  • geen dure videoconferencing hardware nodig;
  • Verminder de reiskosten en tijd te besparen door het houden meer vergaderingen online;
  • Globaliseer uw bedrijf; online vergaderingen met klanten en partners wereldwijd.

Hoe aan de slag met 3CX WebMeeting

Gebruikers ontvangen 1 jaar lang 10 gratis deelnemers voor onze web conferencing oplossing, 3CX WebMeeting. De 10 gratis deelnemers zijn beschikbaar voor iedereen die 3CX Phone System 12.5 gebruikt. Om hun WebMeeting deelnemers te activeren, moeten gebruikers hier de instructies op te volgen: http://www.3cx.com/docs/call-web-conferencing/

Deel uw ervaring: