3CX een van de eerste leveranciers die een clientloze web conferencing oplossing kan bieden

Deze maand heeft 3CX grote sprongen voorwaarts gemaakt met de overname van het Italiaanse e-works en de release van 3CX Webmeeting beta, zodat 3CX Phone System de voorsprong op de IP PBX en Unified Communications-markt blijft houden. 3CX Webmeeting is voorzien van de nieuwe WebRTC technologie van Google, waardoor 3CX een van de eerste leveranciers is die een clientloze web conferencing oplossing kan bieden!

3CX webmeeting

De lancering van 3CX Webmeeting, die binnenkort wordt verwacht, zal een van de eerste oplossingen met multi-participants video-conferencing op de markt zijn die gebruik maken van WebRTC. Google’s Revolutionaire WebRTC technologie maakt het mogelijk dat video en voice communicatie plaatsvinden via een open standaard internet browser hetgeen betekent dat de deelnemers in staat zijn om online vergaderingen bij te wonen, zonder de noodzaak om extra software of plug-ins te downloaden.

Start web conferenties met screen sharing en video binnen een paar muisklikken!

Deze functionaliteit is momenteel in beta, en voor nu kunt u vergaderingen plannen met 3CXPhone alleen voor Windows. 3CX zal de mogelijkheid om vergaderingen van andere 3CX cliënten te plannen in de volgende update toe te voegen.

3CX Webmeeting WebRTC kenmerken zijn:

  • co-browsing
  • Screen Sharing
  • Mogelijkheid om te reageren / feedback geven
  • Online chat

Dit alles zonder een cliënt of app maar gewoon met de Google Chrome-browser!

Deel uw ervaring: