3CX telefoon op uw Android autoradio

Zou het niet geweldig zijn om uw interne toestel op de telefooncentrale te kunnen verbinden met uw autoradio?

Wie heeft er niet geworsteld met een hands-free apparaat in de auto en geprobeerd contact te houden met het kantoor via een mobiele telefoon? of wanneer u het document waar uw collega naar verwijst niet kunt zien op dat kleine schermpje en dus eerst uw laptop uit uw tas moet toveren om dan vervolgens via hotspot connectie te maken naar het internet. Best te doen maar allemaal omslachtig.

3CX android auto radio
3CX nu beschikbaar op Android auto radio

Maar nu brengen wij hier verandering in doormiddel van het 3CX Phone System. De 3CX webapplicatie kan worden geïnstalleerd op je Android autoradio, waardoor u in uw bestuurdersstoel een volledige suite van Unified Communication mogelijkheden tot uw beschikking krijgt. Dankzij de Open Automotive Alliance, een wereldwijde alliantie van technologie en auto-industrie leiders die zich inzetten voor het Android-platform in auto’s, is de kans dat u een Android-autoradio heeft of kunt laten inbouwen veel groter geworden.

Door de webapplicatie te installeren kan dat grote scherm op je Android-radio nu uw collega’s in een conferentie call laten zien, of een gezamenlijke whiteboard, of een PDF-document dat u wilt bespreken. U kunt nu met behulp van de presence functie ook zien of een collega beschikbaar is, of gewoon wel online is maar thuis aan het werk. U heeft hiervoor wel een internetverbinding nodig. Sommige Android autoradio’s hebben een WLAN-antenne, zodat ze verbinding kunnen maken met Wifi die in de buurt beschikbaar zijn. U kunt uw mobiele telefoon uiteraard ook gebruiken als een hotspot of een andere mobiele internet bron gebruiken.

Dus waarom niet altijd bereikbaar zijn, zelfs in de auto, dankzij de Unified Communications oplossing van 3CX?

Bron: 3CX

Deel uw ervaring: