How to: 3CX tunnel en softphone op je IPhone

De 3CX Tunnel app kunt u de netwerk beperkingen die mobiele operators of WiFi-hotspots opleggen aan uw internet verbinding, alsmede helpen bij het omzeilen van andere netwerk gerelateerde problemen. De iOS uitvoering van de 3CX Tunnel app is onderworpen aan functionaliteit beperkingen die betrekking hebben op hoe Apple’s iOS-platform werkt. In dit bericht leggen we uit wat deze beperkingen zijn.

Waarom wordt 3CX Tunnel niet ingebouwd in de 3CXPhone voor de iPhone?

3CXPhone voor de iPhone is de enige 3CXPhone client die de 3CX Tunnel niet ingebouwd heeft. Dit is te wijten aan een beperking in iOS waar het ontwikkelaars niet is toegestaan om de toepassing kaders die op dynamische code laden tijdens de uitvoering (zoals DLL’s in Windows) gebruiken. Apple moet alle code die in de Apple App Store gaat ondertekenen en, omdat de voor-gecompileerde code niet kan worden ondertekend, is deze niet toegestaan in de App Store?

3CX-Tunnel-Details-EXT-IP

Waarom stopt de 3CX Tunnel app bij iOS?

iOS is ontworpen om apps die op de achtergrond worden gestuurd te stoppen om zodoende de batterij en systeembronnen te besparen. 10 minuten nadat de 3CX Tunnel app naar de achtergrond is gestuurd, zal iOS de tunnel automatisch beƫindigen. Om deze reden is het aan te raden de 3CX Tunnel app op iOS alleen te gebruiken wanneer u problemen ondervindt met uitgaande gesprekken. Wanneer uw oproep gereed is, moet 3CX Tunnel worden uitgeschakeld, zodat deze niet interfereert met 3CX Push notificaties. Voor instructies over het configureren en gebruiken van de 3CXPhone voor iPhone met 3CX Tunnel, lees onze configuratie gids.

Probeer het eens! Download 3CXPhone voor iPhone en 3CX Tunnel uit de Apple App Store.

De 3CX tunnel is voor Android gebruikers ingebouwd in de 3CXPhone en ook gratis te downloaden in de Playstore

Deel uw ervaring: