3CX wint “Meest Innovatieve Product” Award met 3CX WebMeeting

MÜNCHEN, DUITSLAND, 27 maart 2015 – 3CX, ontwikkelaar van de software PBX (en ook gebruikt door itzz voor haar hosted IP telefonie diensten) heeft de wedstrijd om de award voor de “meest innovatieve product” in de categorie van Unified Communications gewonnen met het innovatieve product 3CX WebMeeting. De prijsuitreiking vond plaats in Hannover, Duitsland op de CeBIT van dit jaar (één van de grootste IT-expo’s wereldwijd). De prijs werd in ontvangst genomen door 3CX CEO Nick Galea en Marcus Kogel, Sales Manager EMEA.

3CX WebMeeting werd gekozen vanwege zijn innovatieve gebruik van WebRTC technologie. WebRTC is open standaarden Google’s technologie die gebruikers in staat stelt om web vergaderingen rechtstreeks vanuit hun browser te starten, zonder plugin of client te hoeven downloaden. 3CX lanceerde de gehoste versie van 3CX WebMeeting in augustus 2014 en de on-premise versie in februari 2015. Sinds de lancering 3CX WebMeeting heeft positieve feedback van zowel 3CX Partners zoals itzz en eindgebruikers ontvangen. 3CX WebMeeting is gratis voor maximaal 10 deelnemers voor alle hosted en “on premise” IP telefonie (VoIP)  oplossingen op basis van 3CX Phone System versie 12.5.

De Innovationspreis-IT 2015 Awards, georganiseerd door Initiative Mittelstand, een online informatiedienst, die informatie biedt aan bedrijven over de nieuwste en meest innovatieve producten, diensten en technologieën die beschikbaar zijn.

Nick Galea, CEO bij 3CX aan het woord:

 “Deze award is een geweldige erkenning van 3CX als voorloper in de Unified Communications en PBX-industrie. Wij zijn de eerste leverancier die een multi point WebRTC gebaseerde video-conferencing-oplossing kan aanbieden die ook zonder extra kosten kan worden geïntegreerd met onze PBX. De “meest innovatieve product” prijs, gekozen door een jury van experts uit de industrie, is een zeer gewaardeerde onderscheiding in Duitsland en we zijn erg dankbaar voor de erkenning die onze innovatie ontvangt in de industrie. “

Deel uw ervaring: