Arvode en itzz ondertekenen raamovereenkomst op historische dag.

Arvode en itzz (voorheen Realign beheer) ondertekenden op woensdag 12 12 2012 een raamovereenkomst voor de hosting en het beheer van de ICT omgevingen voor salarisverwerking van de klanten voor Arvode.

Met het ondertekenen van deze overeenkomst spreken beide partijen de wens uit voor een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Bestaande samenwerking
itzz verricht al sinds 2011, werkzaamheden voor Arvode. Deze variëren van technisch inhoudelijk advies en ontwerp tot beheer en monitoring van de gehoste (Exact) omgevingen.

“Realign voegt 2 belangrijke ingrediënten toe aan hun hostingdiensten te weten: actief systeembeheer en specifieke Exact kennis  en dat gaf voor ons de doorslag om voor Realign te kiezen” aldus Jeroen de Vries financieel directeur van Arvode

Over Arvode
Arvode is uw HR & payroll services specialist. Wij koppelen efficiency en jarenlange ervaring in salarisverwerking en Human Resources aan vergaande cliëntgerichtheid. Onze Payroll Outsourcing en Payroll Insourcing trajecten binnen de salarisadministratie en HR zijn divers en uniek.

Over Realign
ITZZ is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT beleid bij kleinere en middelgrote ondernemingen (MKB). Netwerkbeheer en ICT-toepassingen kennen voor onze experts weinig geheimen.

Waarom (Exact) hosting bij itzz?
Ons datacenter voldoet aan alle benodigde eisen waardoor u verzekerd bent van een hoge beschikbaarheid van uw software. Als gespecialiseerde Exact experts en hostingprovider bieden wij toegevoegde waarde in diepgaande kennis van Exact infrastructuur inrichtingen. U heeft een gegarandeerde hoge beschikbaarheid en performance van uw Exact applicaties. U heeft geen omkijken naar beheer, updates, back-ups en onderhoud van uw hard- en software en data. Exact hosting is beschikbaar voor een vast bedrag per maand.

Deel uw ervaring: