Beheerde Online Backup

U bent op zoek naar een veilige back up oplossing?

Beheerde Online backup is bedoelt om uw gegevens veilig, buiten de deur, te bewaren. beheerde Online Backup maakt automatisch backups van de bestanden die u aanwijst, zo vaak als u wilt. Uw bestanden worden veilig en versleuteld verzonden en bewaard. Opslag vindt plaats in een veilig datacenter. Alle bestanden van uw servers kunnen worden opgeslagen.

Veilige opslag.

Uw data wordt versleuteld opgeslagen op onze beveiligde serveromgeving. We maken in overleg met U retentieschema. Daarnaast wordt uw backup op 2 fysiek gescheiden locaties bewaard zodat er altijd een back up beschikbaar is.

Periodiek controle backup

De beheerde online backup wordt dagelijks gemonitord. Eventuele fouten (bijv. door open mail of databases) worden gemeld en indien alarmerend ontvangt u van ons een advies hoe deze fout te verhelpen.

Een belangrijke dienst die wij aanbieden en is inbegrepen in de periodieke controle. Iedere 2 weken doen wij een controle of de backup goed is gegaan en of deze is te gebruiken.

Tarieven beheerde Online backup

Opslagruimte (*)    Per maand       
10 GB         95,00
10 GB extra         10,00
> 100 GB op aanvraag

* Afhankelijk van de retentietijd (hoe lang terug in de tijd wilt u terugkunnen) en de compressie van data kan de hoeveelheid data afwijken van de hoeveelheid op uw omgeving. Eenmalige setupkosten zijn niet inbegrepen.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?