Exact testomgeving

Er is een nieuwe update of release van Exact? U wilt eerst wel eens testen welke gevolgen dit heeft voor uw gebruikers en de rest van uw ICT omgeving.

Staat u data veilig? Welke opties zijn om terug te gaan naar een vorige release? Voorkomen is beter dan genezen.

exact restart

Testomgeving en Productieomgeving

Bij een Ontwikkel, Test & Acceptatie-straat (OTA) wordt in de Testomgeving gecontroleerd of de systemen na een update of wijziging technisch nog goed functioneren. Dit is de zogeheten systeemtest. Daarna wordt er een acceptatietest gedaan om te controleren of er nog steeds gewerkt kan worden met de systemen na de update of wijziging. Alle onderdelen die geraakt kunnen worden met een wijziging moeten getest worden. Hoe breder de test, hoe kleiner het risico.

Testplannen?

Wat moet er getest worden? Hoe gaan we het testen? Dit zijn zaken die we samen met u kunnen beschrijven in een testplan. Het correct volgen van een goed geschreven testplan zorgt weer voor een hogere kwaliteit van de uitgevoerde test.

Goed testen hoort bij een correcte invulling van beheer, en zorgt uiteindelijk voor een hogere kwaliteit en ook beschikbaarheid van de ict-infrastructuur. Het is dan ook raadzaam voor bedrijven om deze functie goed te beleggen, en voldoende tijd te reserveren voor het uitvoeren van testen.

Bij itzz hebben wij uw nieuwe testomgeving binnen één (1) week up and running en kunt beginnen met testen.

Waarom Exact testomgeving bij itzz?

Ons datacenter voldoet aan alle benodigde eisen waardoor u verzekerd bent van een hoge beschikbaarheid van uw software. Als gespecialiseerde Exact experts en hosting provider bieden wij toegevoegde waarde in diepgaande kennis van Exact infrastructuur inrichtingen. U heeft een gegarandeerde hoge beschikbaarheid en performance van uw Exact applicaties. U heeft geen omkijken naar beheer, updates, back-ups en onderhoud van uw hard- en software en data. Exact hosting is beschikbaar voor een vast bedrag per maand.

Kortom, itzz neemt uw zorgen uit handen waardoor u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?