Exact hosting

Meer dan 60.000 organisaties in Nederland werken met de administratieve software oplossingen van Exact. Gek genoeg zijn er maar weinig organisaties die optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Exact biedt.

In tegendeel, veel organisaties klagen dat de oplossing niet naar tevredenheid werkt. Dat heeft vaak niets te maken met de software, maar veel meer met implementatie, waardoor mogelijkheden onbenut blijven en geen optimaal rendement uit de investering wordt behaald. Die Exact kennis is nou juist de kracht van itzz.

Afstemming

Exact is een oplossing met een overvloed aan mogelijkheden. Deze mogelijkheden moeten aansluiten op uw wensen en eisen. Door optimalisatie wordt uw Exact-oplossing, in combinatie met de juiste inrichting van hardware en infrastructuur op uw gebruik afgestemd. Dit is voor ons altijd het uitgangspunt en doel.

Om met de Exact software te kunnen werken kan dit bij u ‘in huis’ op uw eigen server worden geïnstalleerd. Dit brengt vaak veel beheersmatige taken en zaken met zich mee. Een alternatief is het extern plaatsen van de Exact software in een datacenter. In het laatste geval is uw Exact software online beschikbaar voor uw medewerkers.

Waarom Exact hosting bij itzz?

Ons datacenter voldoet aan alle benodigde eisen waardoor u verzekerd bent van een hoge beschikbaarheid van uw software. Als gespecialiseerde Exact experts en hostingprovider bieden wij toegevoegde waarde in diepgaande kennis van Exact infrastructuur inrichtingen. U heeft een gegarandeerde hoge beschikbaarheid en performance van uw Exact applicaties. U heeft geen omkijken naar beheer, updates, back-ups en onderhoud van uw hard- en software en data. Exact hosting is beschikbaar voor een vast bedrag per maand.

Prijs Hosted Exact Synergy
* prijs is exclusief hosted werkplek

Kortom, it zz ontzorgt waardoor u zich volledig kunt focussen op uw kernactiviteiten.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?