itzzConnect SIP Trunk

Bent u op zoek naar een SIP trunk?

Wij bieden u als provider van diverse VoIP oplossingen graag een oplossing die bij u past. itzzConnect is een schaalbare en flexibele sip trunk oplossing van itzz. itzzConnect koppelt uw telefooncentrale aan het VoIP communicatieplatform van itzz. Omdat dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent, verandert er voor u verder niets. Of toch wel. Uw telefoonrekening valt geheid lager uit.

Geschikt voor alle telefooncentrales (zelfs uw bestaande ISDN centrale)

U heeft nu wellicht een analoge telefooncentrale. Of gebruikt u een ISDN- of IP-telefooncentrale? Geen punt. itzzConnect SIP trunk is geschikt voor alle typen telefooncentrales. Als u een analoge of ISDN-telefooncentrale heeft, plaatsen wij een ISDN-VoIP-gateway om uw telefooncentrale aan te sluiten op het communicatieplatform van itzz. IP-telefooncentrales melden zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform.

Lagere kosten

Veel ondernemers denken pas aan het besparen op hun telecommunicatiekosten, als zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. Echter ook als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunt u uw telecommunicatiekosten al verlagen met itzzConnect SIP trunk. Om te beginnen bespaart u op de maandelijkse abonnementskosten van uw netlijnen. De analoge en/of ISDN netlijnen waar u gebruik van maakt, heeft u namelijk niet meer nodig. Uw telefoon- en faxnummers blijven daarentegen gewoon behouden.

Onbeperkt bellen

Daarnaast bespaart u op uw gesprekskosten. Om te beginnen dankzij ons interessante standaard tarief voor het bellen naar vaste nummers in Nederland. Maar ook onze tarieven voor onbeperkt bellen naar nummers in Europa en mobiele nummers in Nederland zullen u verbazen. Daar kunt u op rekenen.

Gefaseerd overstappen naar Voice over IP

Ook als u VoIP gefaseerd in uw bedrijf wilt doorvoeren, is itzzConnect SIP trunk zeer geschikt. Om te beginnen sluit u eerst uw huidige centrale met itzzConnect aan op ons VoIP-platform.

Als uw ISDN telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens over naar onze dienst Hosted IP telefonie dienst. Daarmee kunt u altijd gebruikmaken van de nieuwste functies. Tegen een vast tarief per gebruiker. Ook als u een nieuwe vestiging opent is onze Hosted IP telefonie oplossing ideaal. Voor uw nieuwe vestiging hoeft u namelijk niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale. Hiermee heeft u het beste van twee werelden.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?