Duurzame Energie Koepel neemt hosted IP telefonie in gebruik

Op 11 januari heeft itzz de hosted IP telefonie oplossing aan de Duurzame Energie Koepel opgeleverd.

Irene Hebbes, Office manager bij Stichting Duurzame Energie Koepel aan het woord:

Vraag van de Duurzame Energie Koepel

“Bij Stichting Duurzame Energie Koepel maakte we gebruik van een Siemens Hipath met 4 inkomende en uitgaande lijnen. In het najaar van 2012 heb ik aan itzz gevraagd een offerte uit te brengen voor een nieuwe centrale of hosted telefonie oplossing. Redenen om te kijken naar een andere telefoon centrale via itzz:

  • De bestaande Siemens Hipath bleek niet uitbreidbaar naar meer telefoonlijnen;
  • De Duurzame Energie Koepel wil zijn medewerkers plaatsonafhankelijke bereikbaarheid kunnen aanbieden;
  • itzz beheert reeds onze ICT omgeving waarmee we via 1 aanspreekpunt ontzorgd zijn”

Aangeboden oplossing

“itzz heeft ons een Hosted IP Telefonie oplossing aangeboden. Deze oplossing biedt ons de mogelijkheid om de volledige communicatieomgeving uit handen te geven, samen met het beheer ervan.
itzz biedt de Duurzame Energie Koepel een besparing in telecommunicatiekosten die is opgelopen tot 30% van de kosten die we voorheen hadden. Wij hebben hiervoor geen investering in dure telefooncentrale hardware hoeven doen. De kosten voor beheer, service en beveiliging zijn opgenomen in het bedrag per maand en bieden daarmee rust.

De oplossing van itzz biedt onze medewerkers dezelfde functionaliteit als men van de oude Hipath telefooncentrale gewend was, maar er kunnen meer uitgaande en ingaande lijnen tegelijkertijd actief zijn. Tevens kan itzz dit heel eenvoudig uitbreiden. Daarnaast is de mogelijkheid om Conference Calls vanaf elk toestel te houden een behoorlijke verbetering. Verder is het nu mogelijk om, onafhankelijk van de locatie waar de medewerker zich bevindt, te bellen of gebeld te worden alsof men zich op kantoor bevindt.
Op kantoor zijn uitsluitend IP telefoontoestellen geplaatst die via internet op een veilige wijze communiceren met de telefooncentrale in het datacenter van itzz”.

Over de Duurzame Energie Koepel

De Duurzame Energie Koepel wil de toepassing van duurzame energie in Nederland bevorderen en stimuleren. Het belangrijkste doel van de stichting is het vergroten van de invloed op de politiek en de beleidsmakers ten gunste van duurzame energie. De Duurzame Energie Koepel is gericht op een directe (generieke) belangenbehartiging van de duurzame energie sector bij voornamelijk de overheid en politiek. In eerste instantie binnen NL, op termijn ook binnen de EU. Hierbij ligt het accent op hetgeen de verschillende duurzame energieopties gemeen hebben. Het uitgangspunt hierbij is dat alle vormen van duurzame energie noodzakelijk zijn om de nationale en internationale doelstellingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energie, het beperken van de uitstoot van CO2 en het beperken van de milieubelasting ten gevolge van de energievoorziening te realiseren.

Deel uw ervaring: