Euroface en itzz rollen gezamenlijk Finix in de cloud uit

Den Haag, 2 maart 2015

Sinds 1 februari jl. hebben itzz en Euroface Financial Services de handen ineen geslagen en zijn zij begonnen aan de uitrol van de Finix Mobile App en de Finix server in de cloud. Het aantal gebruikers tikt inmiddels de 50 aan en stijgt nog altijd gestaag.

Sinds de introductie van de Finix Mobile App kiezen steeds meer intermediairs, serviceproviders en ketens  de flexibiliteit van Finix in de cloud.

De Finix Mobile App biedt u als  klant alle features en gemakken van Finix, gewoon beschikbaar op de iPad of iPhone en alle Android-gebaseerde tablets en smartphones. Men kan eenvoudig prospectinformatie vastleggen op hun telefoon, maar daarnaast ook gemakkelijk een nieuwe leningaanvraag starten. Ook de individuele leningstatus checken of de huidige leninglijst bekijken kan nu allemaal ongeacht uw locatie.

“Na een uitvoerige test op het platform itzz waren alle betrokken partijen positief en hebben op basis hiervan een verregaande samenwerking aan elkaar uitgesproken en vastgelegd. Deze samenwerking biedt onze klanten naast de flexibiliteit van het overal kunnen werken, ook een skilled ICT servicedesk waar onze klanten met al hun ICT-vragen terecht kunnen” Aldus Armand Draijer directeur Euroface Financial Services.

“Door onze uitgebreide ervaring in de financiële markten (o.a. ICT beheer diensten voor het intermediair facturatie platform en vele incassobureaus en administratiekantoren) was het een voor de hand liggende stap dat wij ook het product Finix in ons portfolio zouden opnemen. De samenwerking met Euroface Financial Services geeft ons de mogelijkheid om onze klanten in de financiële dienstverlening nog beter van dienst te zijn” Aldus Niels Hamoen directeur itzz.

Meer over Euroface Financial Services

Deel uw ervaring: