itzz draagt graag haar steentje bij aan hackathon

Ilips en ISM in de Dutch Innovation Factory organiseren een Hackathon voor studenten van de opleiding Information Security Management (ISM). In teams testen de studenten een speciaal door Ilips opgezet netwerk op kwetsbaarheden en fouten.

Hoe test je als bedrijf of je software en database goed beveiligd zijn? Ilips levert een web-based systeem dat logistiek rondom bouwprojecten organiseert. Softwarearchitect Dennie Bastiaan zegt: ‘Als kleine organisatie zijn we altijd op zoek naar creatieve oplossingen, bijvoorbeeld door samen te werken met studenten van de Haagse Hogeschool. De studenten van ISM testen als security specialists onze software. Het team dat de meeste fouten bespeurt valt in de prijzen. De prijs blijft nog even geheim.’

Han Beukers sales & marketing bij itzz aan het woord:

Toen Dennie Bastiaan aan itzz vroeg of wij nog hardware ter beschikking konden stellen voor deze hackathon hebben wij direct positief gereageerd en konden de heren diezelfde week nog de hardware ophalen die benodigd was. Het delen van kennis en de bereidheid hiervan te leren is onlosmakelijk verbonden bij het succesvol ondernemen en daarom dragen wij graag ons steentje bij.

Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken want het zal een fantastische dag worden.

Deel uw ervaring: