itzz nu Aruba partner edge geautoriseerd

itzz is sinds 30 juni jl. Aruba partner edge geautoriseerd. Aruba Networks is vandaag de dag een van de belangrijkste leveranciers als het gaat om wireless oplossingen en geeft een onderscheidende invulling aan de combinatie van security en mobiliteit.

itzz heeft veel ervaring met het productportfolio van Aruba en HP.  Naast veel kennis op gebied van wireless security biedt Aruba Networks ook schaalbare oplossingen met goede beheer mogelijkheden en hoge performance (IEEE 802.11ac).  Het CPPM (ClearPass Policy Management) platform biedt uitkomst voor 802.1x en Bring Your Own Device (BYOD) uitdagingen.

Aruba Instant

Met de Instant Access Point oplossing van Aruba kunt u met gemak een managed WiFi-netwerk opzetten zonder aanschaf van een controller die het netwerk beheert. De Instant Access Points zijn namelijk voorzien van een interne virtuele controller. Hierdoor bespaart u op de aanschaf van een controller. Mocht het access point met virtuele controller uitvallen, dan wordt deze automatisch overgenomen door een ander Aruba IAP in het netwerk. Hierdoor gaat het draadloze netwerk niet down en kunt u gewoon door blijven werken.

Limited Lifetime Warranty

De producten van Aruba Networks hebben een limited lifetime warranty. Concreet betekent dit dat je tot vijf jaar nadat het product end of life wordt verklaard door Aruba Networks nog gebruik kunt maken van de hardware support. Er wordt support geleverd op de hardware van de producten. Mocht het product defect zijn kun je deze als eindgebruiker direct terugsturen naar Aruba. Naast de hardware support zijn ook de soft- en firmware upgrades inbegrepen.

Klanttevredenheid

Omdat Aruba Networks net als itzz klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan was een strategisch partnership een logische keuze voor ons. Doordat we nu Aruba partner edge geautoriseerd zijn kunnen we nog beter mobiliteit (WiFi) oplossingen bieden die in de technologische behoeften van MKB-organisaties voorzien.

Deel uw ervaring: