itzz ondersteunt CFL Shipmanagement bij verhuizing

“Al zo’n 4 jaar verzorgt itzz (voorheen Realign beheer) het volledige beheer van onze ICT infrastructuur tot volle tevredenheid. Toen itzz de ICT-dienstverlening overnam was onze omgeving gefragmenteerd. We werkten met een lokaal server-werkstation oplossing”.

Klaas Dorland over itzz

“itzz adviseerde ons de netwerkinfrastructuur sterk te vereenvoudigen en naar hun datacenter te verhuizen. Het CFL netwerk is volledig gestript van, voor ons, onnodige complexe technische zaken. Daarnaast was een stabiele internet verbinding op locatie in Utrecht een grote uitdaging. Hiervoor adviseerde itzz, vanwege het uploaden van foto’s naar de server omgeving, een symmetrische verbinding. Daardoor draaide het weer stabiel en hebben we overzicht. De overstap naar het volledige beheer door itzz was destijds best een stap. Onze medewerkers zijn namelijk zeer afhankelijk van het bedrijfsnetwerk. Maar vanaf de eerste dag hebben wij prettig kunnen samenwerken en hebben we in de automatisering een flinke slag gemaakt”.

Betrouwbaar

“itzz is een betrouwbare partij gebleken, waar we bij eventuele problemen altijd goed worden geholpen. Momenteel onderhoudt itzz het netwerk en alle systemen bij CFL Shipmanagement. Het overgrote deel van de beheer werkzaamheden wordt remote uitgevoerd door middel van Managed Services. Indien nodig is er een systeembeheerder van itzz aanwezig op het kantoor van CFL Shipmanagement. Over de helpdesk van itzz zijn wij ook tevreden. Er staan altijd vriendelijke en kundige mensen paraat om onze medewerkers te helpen”.

Verhuizing

“Onlangs zijn wij met het complete bedrijf verhuisd naar Amsterdam. Door het werken in de cloud konden we onze medewerkers vanuit huis laten werken en in alle gemak het nieuwe kantoor inrichten. itzz heeft dit alles in goede banen geleid en de werkstations probleemloos naar ons nieuwe pand overgebracht. Daarnaast hebben we op het moment van verhuizen ook gekozen voor een hosted IP telefonie oplossing van itzz. Hierdoor kunnen wij onze mensen volledige flexibiliteit bieden om plaats en tijd onafhankelijk te werken. Het was een grootschalig project en dit vergde een nauwkeurige voorbereiding. Het is echter zonder noemenswaardige problemen uitgevoerd binnen de gestelde tijdsplanning. In dit soort complexe ICT projecten is itzz de aangewezen partner gebleken”.

Itzz doet zijn slogan van “zorgeloos zakendoen” eer aan

Over CFL Shipmanagement

CFL is de jongste, de meest eigenzinnige en zeker de energievriendelijkste scheepvaartonderneming van Nederland. De rederij werd in 2006 opgericht door Kees Koolhof. Tegen de heersende consolidatietendens in besloten hij en een groep gelieerde partners om een nieuwe rederij op te zetten. Onder Nederlands management, met een vloot van uitsluitend in Nederland gebouwde en onder Nederlandse vlag varende schepen en met een onderscheidende visie op de wereldmarkt voor zeevracht en welke eisen deze stelt aan een hedendaagse rederij en haar vloot.  Voor meer informatie over CFL Shipmanagment 

Deel uw ervaring: