Met een vast nummer mobiel bereikbaar

Sinds de introductie van ons itzz IP Telefonie platform bemerkte we al dat er een grote vraag was voor een betaalbare telefonie oplossing voor de bereikbaarheid van de zzpér en kleine ondernemingen. Om die reden introduceren we nu itzzVoice in combinatie met MobileConnect.

Met een vast nummer mobiel bereikbaar

Met MobileConnect kunt u inkomende telefoontjes naar een specifiek vast nummer opnemen met uw mobiele telefoon. Andersom kunt u uitgaand bellen met uw vaste nummer als afzender. Hiermee profiteert u van de professionele uitstraling van een vast nummer, gecombineerd met de flexibiliteit van een mobiel toestel.

itzzVoice maakt een grote eenmalige investering in een telefooncentrale overbodig, want u betaalt bij itzzVoice een vaste prijs per werkplek per maand. Daarnaast blijft u met ItzzVoice altijd voorzien van de laatste stand der techniek. Hiermee heeft u dus geen afschrijvingen over apparatuur die snel verouderd raakt. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.

Snel opschalen bij groei

U kunt het aantal werkplekken vrij inrichten naar uw wens en het aanpassen van het aantal werkplekken is snel te realiseren! Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is.

Nummers

U kunt gewoon uw bestaande nummers behouden. Enkele nummers of nummerblokken porteren wij voor u over naar het itzz netwerk, waarna wij deze koppelen aan ItzzVoice. Indien u tevens nieuwe nummers wenst toe te voegen, kunt u deze bij ons aanvragen, waarna u ze dezelfde dag nog ontvangt en in gebruik kunt nemen!

Voordelen itzzVoice op een rij:

  • Geen hoge eenmalige investering in een centrale, maar een helder en eenvoudig abonnement;
  • Overal bereikbaar ongeacht werkplek;
  • Snel opschakelen bij groei;
  • Gratis bellen tussen verschillende locaties en thuiswerkplekken;
  • Inzicht in uw telefoonverkeer;
  • Mogelijke koppeling van vestigingen, thuiswerkplekken, smartphones (Iphones, Android, etc.);
  • Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten;
  • Maximale betrouwbaarheid

Deel uw ervaring: