Nu ook WebRTC ondersteuning met Firefox

3CX WebMeeting gebruikers kunnen nu genieten van de voordelen van het gebruik van een WebRTC video conferencing oplossing met hun Firefox-browsers!

Dit betekent dat de Firefox-gebruikers als gevolg van de integratie van WebRTC technologie nu ook kunnen deelnemen aan 3CX videoconferenties vanuit hun browser, zonder de noodzaak om een plugins of app te installeren.

Daarnaast heeft de interface een complete make-over gehad waardoor het makkelijker word om een gespreks werkbalk te gebruiken die bestaat uit eenvoudig te gebruiken iconen.

Tevens zijn er verbeteringen gemaakt aan de back-end servers waardoor HD en Full HD 1080p resoluties nu ook worden ondersteund. Voor gebruikers met een lagere bandbreedte en hardware zal de video conference call automatisch worden aangepast naar sub-HD-resoluties en videokwaliteit die beter past bij hun bandbreedte en hardware resources.

Hieronder tref je een lijst van aanvullende aanpassingen cq verbeteringen:

  • Verbeterde videostream kwaliteit voor gebruikers met voldoende upload bandbreedte .
  • Verhoogde limiet voor chat tekens tot 512.
  • Verbeterde PDF Sharing functionaliteit door de gebruiker de mogelijkheid te geven om een nieuwe PDF te delen zonder eerst het delen van een bestaande pdf af te breken.
  • Gebruikstips voor alle oude en nieuwe 3CX WebMeeting UI functies, pictogrammen en al hun verschillende statussen.

Al met al, zal versie 8.3 uw web-video-conferencing ervaring veel gemakkelijker maken. Wij horen graag uw feedback over de nieuwe interface en verbeteringen.

Deel uw ervaring: