Ondersteuning voor Windows Server 2003 wordt beëindigd

Ondersteuning voor Windows Server 2003 wordt beëindigd op 15 juli 2015. Na beëindiging van de ondersteuning krijg je geen beveiligingsupdates voor Windows server 2003 meer.

Wat betekent het als uw versie van Windows Server niet langer wordt ondersteund?

Wanneer een versie van Windows Server niet wordt ondersteund, heeft dat tot gevolg dat er geen software-updates meer beschikbaar zijn via Windows Server Update. Deze updates omvatten beveiligingsupdates die uw server helpen beveiligen tegen schadelijke software waarmee uw bedrijfs informatie kan worden gestolen. Windows Update installeert daarnaast de meeste recente software-updates om de betrouwbaarheid van Windows te verbeteren, waaronder nieuwe stuurprogramma’s voor uw hardware.

Het is raadzaam om altijd de meest recente servicepacks voor Windows Server te installeren. Wij kunnen deze laatste servicepack voor u downloaden en installeren.

Oude’ software

Beschikt u nog over ‘oudere’ software die niet naar Windows 2012 kan worden overgezet? Wij maken graag een afspraak met u om hiervoor een gedegen plan van aanpak en migratie plan op te stellen.

Ik maak graag een afspraak

Deel uw ervaring: