Online klaslokaal of 1 op 1 webmeeting word eenvoudig met 3CX

Met 3CX WebMeeting zet u via het internet heel eenvoudig een online klaslokaal op, regelt u een live lezing, web meetings, webinar of een individuele één-op-één sessie voor bijvoorbeeld een hypotheek advies of consult. Deel notities, documenten en presentaties met uw deelnemer(s) en beheer uw online klaslokaal volledig zelf.

Delen en communiceren met uw online Deelnemers

Deel PowerPoint-presentaties, PDF’s, documenten en andere bestanden en door het gebruik van markup en annotaties op dia’s en pagina’s wordt het overbrengen van uw ideeën duidelijker. Co-browse, deel uw scherm of slechts een enkele applicatie of video om uw computer-based training klassen te verbeteren en geef de bediening op afstand aan studenten en deelnemers.

Van Krijt en Blackboard naar een modern online Whiteboard

Met de gehoste 3CX WebMeeting van itzz kunt u brainstormen naar het volgende niveau brengen door al uw ideeën evenals de ideeën van de deelnemers op te slaan op een online whiteboard. Breng uw online klaslokaal naar het volgende niveau door het te gebruiken in je lessen, het verhuren van uw studenten nemen deel aan de discussie.

Voordelen Hosten van een Online klaslokaal

De gehoste 3CX WebMeeting van itzz biedt u een moderne en innovatieve manier om uw cursisten te onderwijzen, in tegenstelling tot traditionele afstandsonderwijs programma’s. Deze traditionele afstandsonderwijs programma’s kennen vaak lage voltooiing percentages als gevolg van een geïsoleerd gevoel wanneer ze op zicht moeten leren en niet in klasikaal verband.

3CX WebMeeting verwijderd alle belemmeringen die van invloed kunnen zijn voor uw leerlingen, zodat u met hen kunt communiceren alsof u daar naast hen zit. Plan eenvoudig uw live online klaslokaal en laat je deelnemers of studenten bijvallen in een bestaande virtuele klaslokaal om te verbinden met de docent. Zorg ervoor dat uw leerlingen altijd up-to-date zijn door het delen van opgenomen sessies met de deelnemers die er toch niet bij konden zijn.

Uw deelnemers hoeven alleen maar te klikken op een link die u ze stuurt en ze hoeven niets te downloaden.

Maak boeiende leeromgevingen met online klaslokalen door middel van 3CX WebMeeting gehost door itzz!

Deel uw ervaring: