Perf-it en itzz sluiten partnerovereenkomst

Perf-it en itzz bekrachtigden in November 2014 hun samenwerking voor het inrichten van de server omgevingen voor de datacenter monitoring oplossingen bij de klanten van Perf-it.  Beide partijen spreken de wens uit voor een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Bestaande samenwerking

itzz (onderdeel van Realign) kwam bij ons voor het vervangen van onze IP telefonie omgeving en bod ons een unieke Voip / Mobile oplossing voor onze service organisatie, Aldus Ronald Joesten
Daarnaast verricht itzz al sinds enige tijd diverse werkzaamheden voor Perf-it. Deze werkzaamheden variëren van technisch inhoudelijk advies en ontwerp tot beheer en monitoring onze eigen back up omgeving.

“Realign en itzz voegen 2 belangrijke ingrediënten toe aan hun diensten te weten: Flexibiliteit en specifieke kennis op het gebied van inrichten van server omgevingen met SQL databases. Deze combinatie gaf voor ons de doorslag om voor Realign te kiezen” aldus Rene de Theije, Technisch directeur van Perf it.

Over Perf-it

Datacenters zijn door de jaren heen sterk veranderd. Een evolutie van de informatietechnologie heeft er voor gezorgd dat datacenters het kritische zenuwcentrum van het bedrijf van vandaag de dag is geworden. Datacenter-managers over de hele wereld actief zijn naar limieten met betrekking tot energie, koeling en ruimte. De efficiëntie van datacenters is uitgegroeid tot een belangrijk onderwerp van een wereldwijde discussie tussen eindgebruikers, beleidsmakers, leveranciers van technologie en facility architecten. Perf-IT biedt een volledige controle en het toezicht op de toepassing voor het beheer van het gehele datacenter infrastructuur. lees meer …

Over Realign

Realign is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring in het verrichten van performance onderzoeken op complexe ICT omgevingen. Tevens heeft Realign veel ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT beleid bij middelgrote ondernemingen.
itzz (onderdeel van Realign) is een ICT bedrijf met uitgebreide ervaring op het gebied van systeembeheer en cloud oplossingen. ICT is volgens ons een middel en geen doel. Door complexiteit te vereenvoudigen bereiken wij voor u een transparante en inzichtelijke ICT omgeving die goedkoper en efficiënter is. Dat goedkoper en efficiënter maken van uw ICT-omgeving is dé succesfactor van onze organisatie. Wij maken ICT niet ingewikkelder dan het is.

Deel uw ervaring: