Systeembeheer Delft

k2_items_src_cd66a7a18d37d7e5dd969c249e9a1ecbDoor onze regionale opzet zijn wij altijd bij u in de buurt en verzorgen uw systeembeheer in de regio rondom Den Haag (Delft, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam).

U profiteert van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan bij ondernemingen als oa. Exact Software en EDR Credit Services. Ad hoc of op afspraakop afstand of op locatie met of zonder contract wij zijn flexibel en staan altijd voor u klaar.

 

Naast Systeembeheer zijn wij u ook graag van dienst bij het oplossen van performance problemen, het verhelpen van computerstoringen, tot aan het compleet (her)inrichten en onderhouden van uw ICT omgeving.

Snel een professionele en betaalbare werkplek in de cloud?

Bent u een startende ondernemer of een kleine zelfstandige en u wilt snel aan de slag. U zoekt een betaalbare maar professionele oplossing voor uw ICT werkplek? itzz heeft dan precies de oplossing die u daarbij kan helpen.

Voor de diverse branches hebben wij diverse werkplek oplossingen samengesteld:

  • voor de financiële branche (incl. hosting van uw Exact applicatie)
  • voor de scheepvaart branche (incl. sea crew applicatie)
  • voor de bouw branche (incl. Kraan applicatie)

itzz werkt volgens duidelijke afspraken en met vastgelegde leveringsvoorwaarden. Ook onze vaste tarieven zijn concurrerend. U kiest zelf welk tarief het beste bij uw situatie past. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Neem  gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. De eerste afspraak is gratis.