Systeembeheer Hoekschewaard

Uw specialist op het gebied van Systeembeheer voor het MKB in de regio Hoekschewaard, Rijnmond en omstreken. Wij zijn oa actief in de regio Rijnmond (Barendrecht, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Ridderkerk, Zwijndrecht, etc.).

U profiteert van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan bij ondernemingen als Exact Software. Door onze regionale opzet zijn we altijd in de buurt. Ad hoc of op afspraak, op afstand of op locatie.

Geïnteresseerd in onze andere diensten?

Kijk onder cloud diensten wat we allemaal voor uw onderneming kunnen betekenen. Dit varieert van het oplossen van performance problemen, het verhelpen van computerstoringen, tot aan het compleet (her)inrichten en onderhouden van uw ICT omgeving.

Snel een professionele en betaalbare werkplek in de cloud?

Bent u een startende ondernemer of een kleine zelfstandige en u wilt snel aan de slag. U zoekt een betaalbare maar professionele oplossing voor uw ICT werkplek? itzz heeft dan precies de oplossing die u daarbij kan helpen.

Voor de diverse branches hebben wij diverse werkplek oplossingen samengesteld:

  • voor de financiële branche (incl. hosting van uw Exact applicatie)
  • voor de scheepvaart branche (incl. sea crew applicatie)
  • voor de bouw branche (incl. Kraan applicatie);
  • IP telefonie zodat u overal bereikbaar bent

itzz werkt volgens duidelijke afspraken en met vastgelegde leveringsvoorwaarden. Ook onze vaste tarieven zijn concurrerend. U kiest zelf welk tarief het beste bij uw situatie past. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Neem  gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. De eerste afspraak is gratis.

Bel ons op telefoonummer:     0186-760040