Sales Channel groeit succesvol en itzz groeit met ons mee

Bij de start van ons bedrijf Sales-Channel had ik maar 1 kern behoefte: een flexibele telefonie oplossing met voldoende functionaliteiten, die kan meegroeien met ons bedrijf, liefst makkelijk te integreren en niet te duur. Aldus Danny Remmerswaal directeur SalesChannel

Hoe heb je deze kern behoefte kunnen invullen?

Na een gedegen zoektocht naar oplossingen voelde wij ons het best thuis bij itzz en hun itzzVoice oplossing. itzz bood ons een eenvoudige IP telefonie oplossing waar we konden starten met 2 gebruikers. Inmiddels groeien we uit ons jasje in het huidige kantoor en gaan we per 5 januari 2015 verhuizen naar een groter kantoor. itzz groeit eenvoudig met ons mee. Met onze behoefte voor extra gebruikers en met onze behoefte voor extra functionaliteiten. Door het toepassen van IP telefonie was het uitrollen van onze Belgische vestiging een fluitje van een cent.

itzz zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Over Sales-Channel

Met een jarenlange commerciële ervaring in diverse branches heeft initiatiefnemer Danny Remmerswaal de basis voor Sales Channel gelegd. Met een uitgebreid netwerk van partners voorziet ons team van specialisten u in uw inkoop-behoeftes: offertes op maat voor diverse branches, diensten en producten.Lees meer..

Reacties:

Han, 24 september 2015

Inmiddels is Sales Channel, onder leiding van Danny Remmerswaal genomineerd voor The Next Entrepreneur - voor meest ambitieuze starter van Nederland!

Deel uw ervaring: