Windows 8 upgrade

Voorafgaand en na de uitgifte van Windows 8 biedt Microsoft een exclusieve, tijdelijke Windows Upgrade-aanbieding.

Wat betekent dit voor u?

Koopt u tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een nieuwe pc met Windows 7, dan kunt u Windows 8 Pro verkrijgen voor slechts € 14.99.

Geldigheid van deze aanbieding

U komt in aanmerking voor deze Windows Upgrade-aanbieding wanneer:

  • Tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Windows 7-pc kopen waarop vooraf een originele versie van Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional of Ultimate is geïnstalleerd.
  • Windows Upgrade-aanbieding online voor 28 februari 2013 wordt verzilvert en besteld.

Hoe krijgt u de aanbieding?

Klanten die tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Windows 7-pc aanschaffen, kunnen Windows 8 Pro in drie eenvoudige stappen krijgen:

1. Registreer online − Bezoek windows.nl/upgrade (vanaf 2 juni) om u te registreren voor de Windows Upgrade-aanbieding. Vertel de klanten dat ze hun Windows 7 Certificaat van Echtheid bij de hand moeten hebben. Tijdens het registratieproces kan hiernaar worden gevraagd. Klanten zijn niet verplicht te betalen voor Windows 8 Pro tot het beschikbaar is om te downloaden.

2. Ontvang aankondigingen − U ontvangt twee e-mailberichten van Microsoft:

  • De eerste e-mail bevestigt uw registratie voor de Windows Upgrade-aanbieding.
  • De tweede vertelt u wanneer Windows 8 Pro beschikbaar is.

3. Koop, download en geniet − Volg de instructies in de aankondigings-e-mail om tot 28 februari 2013 Windows 8 Pro te kopen en te downloaden op de website voor de Windows Upgrade-aanbieding. U kunt tegen een aanvullend bedrag ook een back-up-dvd kopen.

Kijk op windows.nl/upgrade (vanaf 2 juni) voor meer informatie over de Windows Upgrade-aanbieding.

Wat is nieuw in Windows 8?

Windows 8 beschikt over een nieuw Startscherm dat tot leven komt met Live-tegels. Hiermee haalt u de informatie van het web die voor u belangrijk is en kunt u snel zien wat er in de wereld gaande is. Stelt u zich onmiddellijke updates van uw Facebook-vrienden, e-mailmeldingen, het weer en nog veel meer voor − en alles in één oogopslag. Windows 8 bevat ook een ‘bureaubladmodus’, zodat klanten die dat willen, altijd kunnen schakelen naar het bekende Windows-bureaublad.

Deel uw ervaring: