Yealink en 3CX schudden handen op een langdurig strategisch partnerschap

LONDON UK en Xiamen China , 10 september 2013 – 3CX , ontwikkelaar van de bekroonde Windows VoIP PBX 3CX Phone System en Yealink, een top 5 SIP- telefoon provider kondigt vandaag een strategisch partnerschap dat een nauwere samenwerking tussen de twee bedrijven betekent. 

Yealink’s hoog aangeschreven IP- telefoons worden door de ‘plug en play provisioning’ standaard ondersteund door 3CX en itzz. Ook het bijwerken van de firmware en IP toestel beheer wordt allemaal vanuit de 3CX Management Console gemonitord.

CTI integratie – Een Productiviteit Winnaar – Strategische Samenwerking maakt het mogelijk

De nieuwe strategische samenwerking heeft ook geleid tot CTI integratie omdat Yealink en 3CX nauw samen hebben gewerkt aan een oplossing die gebruikers in staat stelt om hun IP-telefoon vanaf hun desktop te controleren hetgeen een grote productiviteit winst betekent voor de eindgebruiker. Tot op heden, vereiste zo’n CTI integratie vaak dure, merkgebonden en moeilijk te beheren telefooncentrale oplossingen. Yealink en 3CX bieden nu een naadloze CTI desktop integratie met alle Yealink IP telefoons en 3CX Phone System Versie 12 .

Gegarandeerde Interoperabiliteit

Dit partnerschap garandeert ook volledige interoperabiliteit tussen , 3CX en Yealink producten, en dat geeft partners en klanten gemoedsrust. Alle nieuwe producten zijn volledig getest en gevalideerd door 3CX vóór de vrijgave ervan. Dit garandeert dat er geen compatibiliteitsproblemen zijn bij het gebruik van Yealink IP telefoons met 3CX Phone System van itzz.

” We zijn zeer verheugd om deze nieuwe strategische partnerschap met Yealink aan te kondigen . Yealink is een hoog aangeschreven IP telefoon leverancier en door deze samenwerking kunnen we onze gezamenlijke klanten een innovatieve Unified Communications -oplossing combineert het bewezen PBX- technologie bieden” , zegt Nick Galea , 3CX CEO . “Zowel Yealink en 3CX kunnen nu sneller innoveren en bieden een superieure geïntegreerde telefonie -platform waar onze klanten en partners van kunnen profiteren. “

” 3CX is de toonaangevende PBX ontwikkelaar en onze samenwerking met dit bekroonde bedrijf is van groot belang en essentieel voor de vooruitgang van Yealink , ” zei Stone Lu , vice-president van Yealink , ” Deze spannende nieuwe samenwerking met 3CX benadrukt Yealink ’s commitment om onze klanten “Easy VoIP ” end – points te bieden. Onze klanten en partners zullen internationaal zeker de vruchten plukken van het succes van onze nieuwe samenwerking met 3CX.. “

De itzz ip telefonie oplossingen zijn gebaseerd op de techniek van 3CX en Yealink (Tiptel). Wij kunnen de interoperabiliteit van deze 2 merken onderschrijven en zijn verheugd te horen dat deze twee bedrijven deze strategische samenwerking aangaan.

Bron: 3CX.com – Door Bianca Allery op 10 september 2013 – 09:00

 

 

 

Deel uw ervaring: