Netwerkbeheer

Netwerken en infrastructuren kennen weinig geheimen voor ons. Niet voor niets hebben wij er bewust voor gekozen dat dit tot onze core business behoort.

Netwerkbeheer

Wij worden door veel organisaties gevraagd om hun netwerk te beheren en/of kritisch naar hun netwerk te kijken om te bezien op welk vlak optimalisatie kan worden behaald. Onze uitgebreide ervaring komt daarbij goed van pas.

Kwalificaties én ervaring

Onze specialisten beschikken niet alleen over de hoogst mogelijke kwalificaties maar nog belangrijker is de ongekende ervaring op dit gebied. Net als voor onze andere ICT-activiteiten hanteren wij voor netwerkbeheer en optimalisatie onze slogan: “Simplified complexity”.

Optimalisatie van netwerken

In een optimalisatietraject proberen wij met simpele oplossingen het rendement van uw netwerk sterk te verbeteren. Ook het oplossen van knelpunten valt onder de optimalisatie. Het kan het verlengde zijn van een inventarisatie, al dan niet naar aanleiding van een acute klacht. Eerst wordt de oorzaak van het knelpunt achterhaald om het vervolgens op te lossen. Hiermee voorkomt u veelal dat de klacht snel weer terugkomt. Onder optimalisatie verstaan wij dus niet het ad hoc oplossen van knelpunten. De nadruk ligt op het preventieve deel: “Voorkomen is immers beter dan genezen” Ook in de ICT.

Doel

Ons doel is om voor u tegen een realistische prijs netwerkbeheer en optimalisatie uit te voeren. Met een tevreden klant als eindresultaat. Niets meer en niets minder.

Nieuwsgierig?

Heeft u een capaciteitsprobleem om uw netwerk te beheren? Of is het geen full time taak, maar wilt u wel dat er full time een achterwacht beschikbaar is? Wilt u meer rendement uit uw netwerk halen? Praat eens met de specialisten van itzz. U zult versteld staan van de mogelijkheden zonder dat het u de hoofdprijs kost. Met een goed functionerend netwerk als eindresultaat.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?