Uw bestaande software in de cloud

Maakt u nog gebruik van een bedrijfspecifiek software pakket die op een server bij u op kantoor staat? en heeft u geen zin in een lang migratie traject naar een nieuwe cloud versie?  Niet nodig!!

Uw bestaande software in de cloud

Bij itzz kunnen we uw bestaande software in de cloud beschikbaar maken. Uw software pakket dat nu nog lokaal op uw server is geinstalleerd, zoals bijvoorbeeld: Exact globe, JOB, Accountview, Unit4, Infine Alure, Snelstart etc. en bijbehorende data maken wij beschikbaar als remote app in de cloud zodat uw medewerkers er overall bij kunnen en de voor hun belangrijke informatie altijd kunnen raadplegen. Met een tablet, laptop of smartphone of gewoon op de desktop pc op kantoor uw medewerkers kunnen overall aan de slag met uw bestaande software in de cloud.

Schaalbaar

U hoeft niet meer te investeren in nieuwe server hardware. De hardware waar uw software op draait groeit mee met uw bedrijf en wensen. Heeft uw organisatie tijdelijk meer processor, geheugen of opslag capaciteit nodig? Geen probleem, bij itzz kunt u maandelijks op en afschalen. U betaald alleen voor de capaciteit die u afneemt, wanneer u het afneemt

Veilig

U hoeft zich geen zorgen meer te maken of de back up wel heeft gelopen en of de data wel is terug te halen. Dagelijks wordt een disaster recovery back up gemaakt van uw software in de cloud en de daarbij behorende data. Deze back up wordt op 2 fysiek gescheiden locaties bewaard, bewaakt en getest. U beschikt dus altijd over een veilige kopie van uw bedrijfsspecifieke software in de cloud buiten uw kantoor.

[WPCR_INSERT]

    Direct bestellen?