itzz nu ook 3CX hosting Partner

itzz heeft zich naast haar ict (server hosting) dienstverlening ook ontwikkeld tot een zeer innovatieve telefonie provider.
Sinds 2012 zijn we reeds gecertificeerd partner voor de 3CX telefonie systemen. “Vanaf het begin van dit partnership heeft bij ons de focus gelegen op het hosten van 3CX IP telefooncentrales” aldus Han Beukers, sales en marketing bij itzz. Met de komst van de hosted 3CX IP telefooncentrale versie 14 was het dan ook voor de hand liggend dat itzz ook de status hosting partner voor Nederland ontving.

Met name de mogelijkheden zoals Web Meeting van de 3CX Versie 14 multi-tenant omgeving is een ontwikkeling die naadloos bij het aanbod en de klanten van itzz past.

Samen met onze SIP partners en hun koppelingen met internationale vaste mobiele operators zijn wij in staat een complete mobiel vast integratie te leveren hosted (maar ook nog steeds bij u op locatie).

Hosted aanbod 3CX

itzz heeft op basis van de 3CX release V14 een specifiek Hosted aanbod uitgewerkt, waarbij u een 3CX telefonie systeem, per instance, in de cloud kan activeren en betaald per maand dan u deze gebruikt.  Wij configureren de telefooncentrale voor u en faciliteren de private cloud Hosted omgeving, waarbij u geen kennis van Virtualisatie HyperV of VMware hoeft te hebben. De koppeling met de IP toestellen op uw locatie en de virtuele omgeving kan vervolgens via een public internet dataverbinding gerealiseerd worden.

Besparen op maandelijkse kosten

De Hosted 3CX telefooncentrale van itzz is scherp geprijsd. Door de verlaging van de maandelijkse telefonie gesprekskosten zullen de meeste eindgebruikers besparen op de totale maandelijkse kosten, soms tot wel 50%.

Bekijk hier hoeveel u kunt besparen met IP telefonie!!

 

Deel uw ervaring: