Systeembeheer Den Haag

k2_items_src_51a3864ed3ad604d2340c3f8fe249f94Ons hoofdkantoor is gesitueerd langs de A4 in Den Haag. Wij zijn uw systeembeheer partner in de regio rondom Den Haag (Delft, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker).

U profiteert van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan bij ondernemingen als oa. Exact Software en EDR Credit Services. Ad hoc of op afspraakop afstand of op locatie met of zonder contract wij zijn flexibel en staan altijd voor u klaar.

 

Naast Systeembeheer zijn wij u ook graag van dienst bij het oplossen van performance problemen, het verhelpen van computerstoringen, tot aan het compleet (her)inrichten en onderhouden van uw ICT omgeving.

Snel een professionele en betaalbare werkplek?

Bent u een startende ondernemer of een kleine zelfstandige in de regio Den Haag en u wilt snel aan de slag. U zoekt een betaalbare maar professionele oplossing voor uw ICT werkplek? Bij itzz vind u dan precies de oplossing die u daarbij kan helpen.

Voor de diverse branches hebben wij diverse werkplek oplossingen samengesteld:

  • voor de financiele branche (oa. Finix Mobile app en Exact hosting);
  • voor de scheepvaart branche (incl. sea crew applicatie);
  • voor de bouw branche (incl. Kraan applicatie);
  • IP telefonie zodat u overal bereikbaar bent.

itzz werkt volgens duidelijke afspraken en met vastgelegde leveringsvoorwaarden.  U betaalt wat u gebruikt niet meer en niet minder. Zo weet u vooraf altijd wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.